Nærturstafett Færder - På Føynland

15. mai kl. 11:00
DNT Tønsberg og Omegn, Færder kommune
Dette arrangementet er over!

Søndag 15. mai kl. 11:00 arrangeres 4. etappe av Nærturstafetten i Færder.

Føynland Vel har gleden av å invitere til nærtur søndag 15. mai. Oppmøte på Føynland skole kl. 11 hvor det er parkeringsmuligheter. Det blir felles avgang kl.11:15.
Kartlenke: Føynland skole

Beskrivelse av turen
Det er mulig å gå to ulike ruter denne dagen. Den første ruten er på ca. 6 km. Her går vi i et lettere terreng, og ruten egner seg godt for barnevogn. Den andre turen er på ca. 8 km, og vil gå vi et mer kupert terreng. Begge gruppene vil ha sin egen "guide". Det blir felles rastepause på Fjærholmen, med mulighet for grilling eller nyte medbragt nistepakke. Det er åpne toaletter på Fjærholmen, og muligheter for enkle spill for å aktivisere barna.
Turen videre herfra blir felles for begge gruppene. Vi går nordover kyststien på østsiden av Føynland fram til brua som går over til Husøy. Herfra følger vi sykkelstien tilbake til skolen.

Nærturstafetten
Turer til fots er den vanligste fysiske aktiviteten i alle aldersgrupper, og det er også den aktiviteten flest oppgir at de kunne tenke seg å gjøre mer av. I Frivillighetens år 2022 samarbeider mange lokale lag og foreninger med initiativtakerne; Den Norske TuristforeningNorsk friluftslivTorød krets vel, Mellem-Bolærnes Venner og Søndagstur Tjøme mot et felles mål: Å motivere Færderfolk til å gå sammen på tur i nærmiljøet.

Les mer om Nærturstafetten her.

• DNT Tønsberg og Omegn
  • Tlf. 33 31 58 26 (Tursenteret)
  • E-post: tonsberg@dnt.no