Nærtur i Færder - På Mellom Bolæren

29. mai kl. 10:00 - 15:00
DNT Tønsberg og Omegn, Færder kommune
Dette arrangementet er over!

Søndag 29. mai arrangeres 6. etappe av Nærturstafetten i Færder.

Mellom Bolærnes Venner inviterer til åpen dag på Mellom Bolæren den 29. mai. Det blir fergeavganger fra Husvik og Knarberg.

NB: Det er påmelding på denne turen!

Det vil gå fergetransport med flybåten fra Husvik og Knarberg.
Fergereisen er gratis for alle turdeltakere.

Aktiviteter

I løpet av fergeturen vil gjestene få utdelt program med oversikt over de ulike aktivitetene og tidspunkter. Det bli mange spennende aktiviteter for barna blant annet skattejakt, natursti, seiling, krabbefiske, ringspill og tauhopp.

Guiding
Det vil i løpet av dagen bli flere guidede turer øya rundt. Vi starter ved Nordre Jensesund og vil deretter gå følgende rute: Rønningen, Ravneberget gravrøys, Samuelskilen, Grevestua, Solvik, russerleiren, gravplass, gravrøys ved Ingerkilen, skytterbanen ved Ingerkilen og Gran urskog. Vi avslutter tilbake ved Nordre Jensesund.

Ved Nordre Jensesund og Grevestua vil det i tillegg være egen guide.

Mat og drikke
Det vil være kioskutsalg av blant annet pølse med brød/lompe, drikke og kaffe.

For påmelding og info om fergeavganger etc. gå inn på Færder kommune sin nettside. Lenke her.

Nærturstafetten

Turer til fots er den vanligste fysiske aktiviteten i alle aldersgrupper, og det er også den aktiviteten flest oppgir at de kunne tenke seg å gjøre mer av. I Frivillighetens år 2022 samarbeider mange lokale lag og foreninger med initiativtakerne; Den Norske TuristforeningNorsk friluftslivTorød krets vel, Mellem-Bolærnes Venner og Søndagstur Tjøme mot et felles mål: Å motivere Færderfolk til å gå sammen på tur i nærmiljøet.

Les mer om Nærturstafetten her.

• DNT Tønsberg og Omegn
  • Tlf. 33 31 58 26 (Tursenteret)
  • E-post: tonsberg@dnt.no