Barnas Turlag: Pappatur med kano til Kollsjø

Klar for å padle kano på en vakker liten perle av en innsjø få kjenner til?
I så fall bør du bli med på pappatur med kano til Kolsjø på Meheia nær Kongsberg!

Turen starter fredag ettermiddag. Vi slår leir, setter opp teltene og lager bål på det fine området ved Statskogs hytte på Kolsjø. På lørdag padler vi sammen på tur og oppdager vannet. Det er også gode muligheter for å fiske fra kanoen. Her går det an å lage bål for å grille pølser, og kanskje noen også vil ta et lite bad?  Når vi har rastet ferdig, går vi ned til kanoene igjen og padler tilbake over sjøen.

Vel «hjemme» i leiren er det tid for å lage middag, men også for lek og ulike aktiviteter – balansere på slakk line for eksempel, eller plukke blåbær? Og kanskje vil noen av barna padle litt mer og utforske noen av mini-øyene som ligger rett i nærheten av leirplassen? En av dem har sågar blitt oppkalt etter Turbo selv, og heter nå offisielt «Turboøya».

Søndag morgen står vi opp og fyrer opp bålet igjen, før vi spiser en god frokost og bryter leiren.

 

Det er en fordel om du tar med egen kano, men turleder har også med et begrenset antall kanoer til utlån. Deltakere som ønsker å låne kano MÅ si ifra til DNT TO-kontoret i påmeldingen. I påmeldingen får du et spørsmål om du trenger kano, og vi bekrefter i etterkant om du har fått dette eller ikke. Det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder... Ellers sørger deltagerne selv for telt, mat og drikke.

Turen passer for: Barna fra 6-7 år og oppover, sammen med sine pappaer, onkler, bestefedre eller lignende.

For spørsmål om turen, kontakt turleder Kjetil Malmedal-Nes på kanotur@bidrag.no
For spørsmål knyttet til påmelding eller utlån av kano, kontakt vår administrasjon på tonsberg@dnt.no

Barnas Turlag: Pappatur med kano til Kollsjø

Klar for å padle kano på en vakker liten perle av en innsjø få kjenner til? I så fall bør du bli med på pappatur med kano til Kolsjø på ...

Kontaktinformasjon:

  • DNT Tønsberg og Omegn

Turleder:

  • Kjetil Malmedal-Nes