PÅSKE! TurTips i vårt nærområde

Foto: Soloppgang på Styggemannshytta

Påsken står for døren og årets påske kan bli en skikkelig drømmepåske! Det er nok av snø også i lavlandet, og det meldes sol!

Her er noen tips til hva du kan finne på i vårt nærområde:

Skrim:
På Skrim er det masser av preparerte skiløyper som passer for liten og stor, både maskinpreparerte trikkeskinner og koselige scooterløyper i verneområdet.
Det er tre ubetjente DNT hytter her: Darrebu, Ivarsbu og Sørmyrseter, og de ligger i passe avstand for barn til å klare å gå mellom dem.
I tillegg ligger Styggemannshytta på toppen av Styggemann, medlemmer i Tønsberg og Omegn Turistforening kan leie hytta, mye ledig i påsken.

Lardal/Andebu:
I år har det kommet godt med snø i dette området også, og det kjøres opp skiløyper mellom Trollsvann og Merkedammen, og innom Lindsverkseter.
Ønsker du ro og fred er Hoggerstua på Lindsverkseter et godt alternativ, den ligger fredelig til i skogen, med skiløyper rett utenfor døren. På Trollsvannstua blir det mulig å kjøpe nystekt vaffel og noe varmt å drikke alle helligdagene i påsken.
Hannevoldhytta kan leies, ta da kontakt med kontoret, mye ledig i påsken.

Sjekk skisporet.no (Andebu eller Skrim) for å se hvor det er preparerte løyper.

Butikken holder åpent mandag til onsdag fra 10:00 til 16:00.
Her finner du blant annet kart til turen, kvistekart og brosjyrer.

Skrevet av Anne-Lene Stulen 23. mars 2018