Nok et flott landsmøte i DNT!

Representanter fra både Larvik, Sandefjord og Tønsberg koser seg i Holmenkollen Arena torsdag kveld. Foto: Anne-Lene Stulen

Årets landsmøte i DNT ble avholdt på Holmenkollen Park Hotell i Oslo, og det ble nok et strålende og godt gjennomført landsmøte. Det ble ekstra feiring i anledning DNTs 150 års jubileum, og totalt 350 delegater deltok.

Fra Tønsberg og Omegn Turistforening (TOT) stilte styreleder Niels Aall-Lyche, nestleder Helga Daler, styremedlemmene Edvar- Ståle Otterstrøm, Live H. Pedersen og Åse Hagen. Samt daglig leder Anne-Lene Stulen. Det var en dedikert og ivrig gjeng som dro, og vi har med masse inspirasjon og arbeidsglede tilbake til TOT.

Viktig saker som TOT skal jobbe med fremover er Veivalg for 2019-2023: "Hva ønsker vi å jobbe med og prioritere her hos oss i årene som kommer?" I tillegg skal det settes fokus på sikkerhet i egen organisasjon, hvordan skal vi håndtere og forebygge trakassering og andre kritikkverdige forhold om det skjer hos oss, og hvordan håndtere kommune- og fylkessammenslåing?!

Jo da! Vi har mye å jobbe med fremover, men dette er jo veldig interessant da! Og det er spennende og hyggelig å være med å stake ut kursen for TOT.

Det ble valgt ny styreleder til landsstyret i DNT, Per Hanasand fra Stavanger, han etterfølger Berit Kjøll. I tillegg ble det valgt nye medlemmer til landsstyret. TOT/DNT Vestfold er ikke lenger representert i landsstyret, og det er noe vi bør tenke på til neste år, at vi får en representant fra vårt område også.

I tillegg til landsmøte og regionale møter er det mye sosialt som skjer på landsmøtene, mange hyggelige ansatte og tillitsvalgte/frivillige å prate med og dele erfaringer med.
Det startet med stor samling i Holmenkollen Arene, en gave fra Skiforeningen, hvor det var konkurranser og bespisning ute.
Fredag var alle invitert til mottakelse på rådhuset hos ordfører i Oslo, deretter stand-up på Latter. Lørdag var selveste dronningen med på landsmøtemiddagen, i tillegg til flere andre prominente gjester.

Skrevet av Anne-Lene Stulen 12. juni 2018