På tur og pølsefest med dugnadsgutta i Slagen

Fra venstre: Helga Daler (styret i TOT sin representant for hytter og løyper), Svein Andersen (delvis skjult, grunneier og giver av Oseberghuken), Ivar Olesen (delvis skjult, leder av dugnadsgjengen fra TOT), Oddbjørn Myhren (Tønsberg kommune), Ole Nachjem, Arne Robertsen, Petter Karlsen (Tønsberg kommune), Steinar Støfring, Lars Burud, Svein Huflåtten, Arvid Svendsen, Sven Carlsen, Finn Carlsen og Kåre Johansen.
Fra venstre: Helga Daler (styret i TOT sin representant for hytter og løyper), Svein Andersen (delvis skjult, grunneier og giver av Oseberghuken), Ivar Olesen (delvis skjult, leder av dugnadsgjengen fra TOT), Oddbjørn Myhren (Tønsberg kommune), Ole Nachjem, Arne Robertsen, Petter Karlsen (Tønsberg kommune), Steinar Støfring, Lars Burud, Svein Huflåtten, Arvid Svendsen, Sven Carlsen, Finn Carlsen og Kåre Johansen. Foto: Anne-Lene Stulen

Jeg er så heldig å bli invitert med ut på tur og samling med dugnadsfolket vårt. Denne gangen gikk turen til kulturstiene i Slagen hvor det var pølsefest i gapahuken, og hvor jeg fikk jeg hilse på en herlig gjeng sprudlende mannfolk i sin beste alder!

Tidligere hadde jeg vært med på en 4 timer lang omvisning med leder i dugnadsgjengen, Ivar Olesen. Der fikk jeg besøkt utvalgte steder på fire av kulturstiene: Osebergstien, Nordre Slagen, Bekketjønnmyra og Storemyr. Vi rakk også en tur innom Kjærlighetsstien, en virkelig fin dag på jobben! 

Til samlingen var både Helga Daler, som er kontaktperson for hytter og stier/løyper i styret, og jeg invitert. Der fikk vi møte en hyggelig grunneier, Svein Andersen, som har forært gapahuken til kulturstiene/kommunen og som også sørger for veden.
To representanter fra kommunen var også tilstede, Petter Karlsen og Oddbjørn Myhren. Det er fint å kunne ha et godt samarbeid med dem.

I tillegg våre egne flotte og flinke gutter. De gjør en kjempejobb med å rydde, merke og skilte kulturstiene. Det har blitt satt ut rastebenker, ryddet rundt kulturminner og bygget broer. Så da kan vi andre kose oss på tur og finne frem!


Skrevet av Anne-Lene Stulen 19. oktober 2018