BRUKT STATIV

Stadig flere DNT-butikker tilbyr bruktsalg, og nå blir det mulig også hos Tønsberg og Omegn Turistforening. Vi har eget bruktstativ hvor du kan kjøpe eller selge brukte friluftsklær.

Har du friluftsklær som ikke brukes? Ta det med til turbutikken, fyll ut et salgskort med pris og telefonnummer - så kontrollerer betjeningen at beløpet vippses til riktig nummer når plagget blir solgt.

Transaksjonen går direkte mellom selger og kjøper via vipps. Foreningen tilbyr kun tid og sted, og tjener ikke noe på salget. Har du noe du vil gi bort gratis, så er det også flott!

Hva vil vi ha på stativet:
- Turtøy - helt og rent
- Fjellstøvler - lite brukte
Hva vil vi ikke ha på stativet:
- Annet turutstyr
- Gammel og slitt turtøy

Vi forbeholder oss retten til å si nei til ting vi ikke tror kommer til å bli solgt eller som er i dårlig stand. Er stativet fullt må vi si nei til å ta imot mer inntil videre.

Hvor lenge kan det henge:
Er det ikke solgt innen 2 måneder må det hentes av selger, om ikke kan det bli kastet. Selger er selv ansvarlig for å hente utsolgte varer inne rett tid.

Hvordan betale:
- All transaksjon skjer direkte mellom kjøper og selger via vipps. Vi tar ikke imot betaling på andre måter.

Skrevet av Anne-Lene Stulen 14. februar 2019