Kom deg ut - dagen : En høstdag på Trollsvann

Foto: Anne-Lene Stulen

Ta med hele familien til Trollsvann på høstens og DNTs store turdag!

Vi starter opp kl. 11.00 inne ved Trollsvannstua og holder på til 15.00.

Program:
- Natursti
- Salg av vafler, kaffe og saft inne på Trollsvannstua
- Grilling av pølser: Vi deler ut en pølse til hver som dere kan grille selv på de varme grillene (sponset av Gilde).
Ta med mer grillmat selv.
- Utlån av kanoer
- Vestfold Husflidslag har stand med aktiviteter og info
- Tønsberg og Omegn Soppforening har stand med info og smaksprøver, soppkontroll mellom kl. 11-15, mini soppkurs kl. 13.00
- 4H Vestfold har leker og aktiviteter for barna, og stand med info

I tillegg kommer Turbo innom, og ungdomsgruppa vår har aktiviteter og lek for barn og unge.

Alle er hjertelig velkommen til en dag for store og små med ulike aktivitet!

Supertilbud på Kom deg ut-dagen: BLI MEDLEM FOR 2020, FÅ RESTEN AV 2019 GRATIS!

Gjelder 1. - 3. september kun ved innmelding på dnt.no!
Velg familiemedlemskap - for kr 1275 får du med deg hele familien. Det er smart, for da kan hele familien benytte DNTs 550 hytter over hele landet, være med på lokale Barnas Turlags arrangementer og få en rekke andre fordeler. I tillegg støtter dere DNTs arbeid for gode naturopplevelser nå og i fremtiden.

Tegner dere FAMILIEMEDLEMSKAP i forbindelse med Kom deg ut-dagen, sender vi kosedyret Turbo Fjellrev til familier som har barn under under 12 år.

Foto: Anne-Lene Stulen

Skrevet av Anne-Lene Stulen 22. august 2019