Turskiposter på Skrim

Høgstøle
Høgstøle Foto: Anne-Lene Stulen

Telemark og Vestfold skikrets, og DNT Telemark startet sesongen 2018/19 opp et pilotprosjekt med Turposter på ski. Denne sesongen er også Tønsberg og Omegn Turistforening med og vi viderefører- og utvider tilbudet til løypenett på Skrim.

Løypegutta i Tønsberg og Omegn Turistforening har satt ut tre poster på Skrim: Høgstøle, Kongstjern og Darrebu.
Du finner beskrivelse av postene på SjekkUt appen.

Nå kan du benytte DNT-appen «SjekkUT» til å registrere skiturer og til å finne nye skiløyper å utforske.

Fakta om SjekkUT-appen:
Hva: en gratis, digital turpostkasse lansert av DNT i 2017, der man kan registrere turene sine og finne nye tur- og skiområder.
Hvem: appen er for alle – både de som er medlem i DNT og de som ikke er det
Hvordan: last ned SjekkUT, enten i app store (iPhone) eller play butikk (android), finn lista som heter «Skiturer i Telemark og Vestfold», finn en turpost og spenn på deg skia. Når du er 50 meter eller mindre fra en turpost kan du ta fram appen og registrere besøket. En velger selv om besøket skal være privat eller vises for alle.

Registrering av Turposter på ski kan gjøres mellom 1.desember og 30.april, men vil også være avhengig av at løypene er kjørt opp.

Kongstjern
Kongstjern Foto: Lorents Gran