Tid for nærtur

Foto: Anne-Lene Stulen

Nå er det nærtur som gjelder!

Ta middagen med deg ut i hagen, skogen, parken eller stranden. Tenn bål, lag pinnebrød, bo en natt i hengekøye eller gå en sti du aldri tidligere har gått.  Eller hva med å benytte tiden til å lære mer om våre fugler og insekter?

Gå gjerne til et turmål med turpostkasse, men vent med å skrive deg inn i boka. Last heller ned vår digitale turpostkasse SjekkUT. Her kan du sjekke inn på turmål digitalt, hele døgnet. Appen er gratis. 
Du finner også tusenvis av nærturer på UT.no.

Nå er vi ekstra heldige som bor i et land som Norge. Vi har naturen rundt oss, og den er døgnåpen. Vi oppfordrer alle som er i stand til det å ta turen ut. Naturen roer ned kropp og hode, noe de aller fleste har godt av nå. 

Trenger du turtips og kart for nærområdet, så ta kontakt med oss: tonsberg@dnt.no - 33 31 58 26.


Krevende tider for DNT  - din støtte betyr mye 

For å sikre et godt tilbud når dette er over, trenger vi mer enn noen gang at alle som har glede av DNTs tilbud viderefører sitt medlemskap.  Til de som har et hjerte for naturen og som ikke er medlem utgjør deres medlemskap en stor forskjell og det bidrar til at vi kan overleve vår 152 år lange historie og fortsette med å tilrettelegge norsk natur for alle. 

Bli medlem i DNT


Skrevet av Anne-Lene Stulen 17. mars 2020