hyttene våre

Foto: Anne-Lene Stulen

Vi jobber med å få på plass et bestillingssystem for våre hytter, men det tar desverre litt tid
Vi velger derfor å åpne hyttene Darrebu, Hoggerstua og Annekset med DNT standardnøkkel fra 1. juni.

Dvs at det ikke er mulig å bestille disse hyttene alene for seg og sitt følge etter 1. juni.
Da er det DNT sin standardnøkkel som skal brukes, og du må være DNT medlem for å deponere på standardnøkkelen, kr. 100,-.
Betaling skjer på vår betalingsapp.

Hyttene Hannevold, Hundehotellet og Annekset kan fortsatt bestilles og leies i sin helhet.

Her er retningslinjene:

• Hannevoldhytta, Styggemannshytta og Hundehotellet må bestilles på forhånd. Dette gjøres manuelt ved å kontakte kontoret på tonsberg@dnt.no, evt tlf. 33 31 58 26. De er låst med egen nøkkel.
  • Darrebu, Hoggerstua og Annekset har DNT standardnøkkel
  • Hyttene er låst med egen nøkkel, den oppbevares i nøkkelboks ved  inngangen. Kode fås når opphold er betalt/rett før avreise.
  • Nøkkel til Styggemannshytta hentes som vanlig på kontoret.
  • Hyttene har fast døgn pris.
  • Avbestillingsregler: Ved avbestilling senere enn 5 dager før oppholdet, må hele oppholdet betales.
  • Gjestene vasker selv ved avreise.
  • Gjestene må ta med lakenpose og eget putevar, eller sengetøy.
  • Leietaker skal fortsatt skrive seg inn i hytteprotokollene for å registrere besøket.
  • Hyttene leies kun ut til DNT medlemmer.

PRIS pr. døgn pr hytte:
Styggemannshytta - kr. 600,-