hyttene våre

Foto: Anne-Lene Stulen

Pga covid-19 og smitterestriksjoner i 2021 har vi endret reglene for bruk av våre overnattingshytter.
Vi leier ut hele hytta til en familiegruppe/kohort. Det betyr at du får hytta alene for deg og ditt følge.
Det er ikke mulighet for drop-in eller dagsbesøk.  Alle som skal bo på hyttene våre må bestille i forkant.
Kun DNT-medlemmer kan bestille.

Hyttene leies ut fra kl. 12:00 ankomstdag til kl. 12:00 avreisedag.

Her er retningslinjene:

• Alle må bestille på forhånd. Dette gjøres manuelt ved å kontakte kontoret på tonsberg@dnt.no, evt tlf. 33 31 58 26.
  • Hyttene er låst med egen nøkkel, den oppbevares i nøkkelboks ved  inngangen. Kode fås når opphold er betalt/rett før avreise.
  • Nøkkel til Styggemannshytta hentes som vanlig på kontoret.
  • Hytta leies ut til kun en familiegruppe/kohort pr. gang.
  • Hyttene har fast døgn pris.
  • Avbestillingsregler: Ved avbestilling senere enn 5 dager før oppholdet, må hele oppholdet betales.
  • Utedo på hyttene kan brukes uten at gjestene bor på hytta, men husk å vaske deg med desinfeksjonsmiddel før og etterpå.
  • Vi forutsetter at alle som drar på tur overholder de gjeldende retningslinjene fra Folkehelseinstituttet.
  • Gjestene vasker selv ved avreise.
  • Gjestene må ta med lakenpose og eget putevar, eller sengetøy. Sjekklister på hytta må følges.
  • Leietaker skal fortsatt skrive seg inn i hytteprotokollene for å registrere besøket.
  • Hyttene leies kun ut til DNT medlemmer.

PRIS pr. døgn pr hytte:
Styggemannshytta - kr. 600,-