bestill en av  hyttene våre i sommer

Foto: Anne-Lene Stulen

Alle må booke på forhånd

For å kunne åpne tilbudet vårt er det svært viktig at man kan spore smitte, det betyr at vi må vite hvem som bor hvor. Det er også begrensninger i hvor mange som kan besøke hytta samtidig. Derfor er bestilling av plass avgjørende.

I år kan våre medlemmer bestille og ha hele hytta for seg selv:
​​​​​​​Dette gjelder Styggemannshytta, Darrebu, Hannevoldhytta, Hoggerstua, Annekset og Hundehotellet.

Her er de nye retningslinjene på våre hytter:

• Alle må bestille på forhånd. Dette gjøres foreløpig manuelt ved å kontakte kontoret: 33 31 58 26 / tonsberg@dnt.no
  • Hyttene er låst med egen nøkkel, den oppbevares i nøkkelboks ved  inngangen. Kode fås ved betaling av oppholdet.
  • Nøkkel til Styggemannshytta hentes som vanlig på kontoret.
  • Kun én gruppe på hvert besøk.
  • Hyttene får fast døgn pris.
  • Utedo på hyttene kan brukes uten at gjestene bor på hytta, men husk å vaske deg med desinfeksjonsmiddel før og etterpå.
  • Vi forutsetter at alle som drar på tur overholder de gjeldende retningslinjene fra Folkehelseinstituttet.
  • Gjestene vasker selv ved avreise og tilsynet av hyttene blir langt hyppigere enn normalt.
  • Gjestene må ta med lakenpose og eget putevar, eller sengetøy. Sjekklister på hytta må følges.
  • Dere skal fortsatt skrive dere inn i hytteprotokollene for å registrere besøket.
  • Hyttene leies kun ut til DNT medlemmer.

PRIS pr. døgn pr hytte:
Styggemannshytta - kr. 600,-
Darrebu - kr. 600,-
Hoggerstua - kr. 600,-
Hannevold - kr. 500,-
Annekset på Trollsvann - kr. 600,-
Hundehotellet på Trollsvann - kr. 400,-

Her finner du generell info om DNT hyttene >>

DITT MEDLEMSKAP BETYR MYE

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.

Bli medlem i dag