bestill en av  hyttene våre

Foto: Anne-Lene Stulen

Alle må booke på forhånd

For å kunne bruke hyttene våre nå er det svært viktig at man kan spore smitte, det betyr at vi må vite hvem som bor hvor. Det er også begrensninger i hvor mange som kan besøke hytta samtidig. Derfor er bestilling av plass avgjørende.

Pr. dd. kan våre medlemmer bestille og ha hele hytta for seg selv:
​​​​​​​Dette gjelder Styggemannshytta, Darrebu, Hannevoldhytta, Hoggerstua, Annekset og Hundehotellet.

Vi er usikre på når vi kan åpne for vanlig bruk av hyttene igjen, derfor setter vi en grense på hvor lang tid i forveien hyttene kan reserveres, pr. 1.1.21 åpner vi for bestilling t.o.m. 25. mars.

Her er de nye retningslinjene på våre hytter:

• Alle må bestille på forhånd. Dette gjøres foreløpig manuelt ved å kontakte kontoret: 33 31 58 26 / tonsberg@dnt.no
  • Hyttene er låst med egen nøkkel, den oppbevares i nøkkelboks ved  inngangen. Kode fås ved betaling av oppholdet.
  • Nøkkel til Styggemannshytta hentes som vanlig på kontoret.
  • Kun én gruppe på hvert besøk.
  • Hyttene får fast døgn pris.
  • Avbestillingsregler: Ved avbestilling senere enn 5 dager før oppholdet, må hele oppholdet betales.
  • Utedo på hyttene kan brukes uten at gjestene bor på hytta, men husk å vaske deg med desinfeksjonsmiddel før og etterpå.
  • Vi forutsetter at alle som drar på tur overholder de gjeldende retningslinjene fra Folkehelseinstituttet.
  • Gjestene vasker selv ved avreise og tilsynet av hyttene blir langt hyppigere enn normalt.
  • Gjestene må ta med lakenpose og eget putevar, eller sengetøy. Sjekklister på hytta må følges.
  • Dere skal fortsatt skrive dere inn i hytteprotokollene for å registrere besøket.
  • Hyttene leies kun ut til DNT medlemmer.

PRIS pr. døgn pr hytte:
Styggemannshytta - kr. 600,-
Darrebu - kr. 600,-
Hoggerstua - kr. 600,-
Hannevold - kr. 500,-
Annekset på Trollsvann - kr. 600,-
Hundehotellet på Trollsvann - kr. 400,-

Her finner du generell info om DNT hyttene >>

DITT MEDLEMSKAP BETYR MYE

Et medlemskap i DNT har aldri vært mer verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss igjennom disse utfordrende tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merket sti over hele landet, og det er mange muligheter for en spennende og opplevelsesrik sommer i Norge.

Bli medlem i dag