Årets Takk-For-Hjelpen samling utgår

Foto: Anne-Lene Stulen

I år må vi desverre avlyse/utsette årets samling for våre frivillige pga covid-19 pandemien.

De siste årene har vi invitert våre frivillige og dugnadsfolk til en samling i november/desember for å gi en liten takk for at de velger å bruke tiden sin på frivillig arbeid for foreningen.

Pga covid-19 gjennomføres ikke dette nå, vi ønsker ikke utsette noen for smitte, og vi må følge vedtatte smittevernregler som ikke tillater flere enn 50 personer samlet.

Vårt håp er at vi kan invitere alle til årsmøte i februar, hvor det da legges opp til en ekstra samling.

Men vi ønsker å gi en STOOOOR takk til alle våre flinke folk!
Vi setter utrolig stor pris på den innsatsen dere gjør for foreningen og som bidrar til at andre kan dra på hytteturer, gå tur på merkede stier og løyper, nyte vafler på ei hytte, delta på ulike turaktiviteter, kurs og klatring,  jobber for å ta vare på naturen og mye mer!

Skrevet av Anne-Lene Stulen 2. november 2020