Oppstart av Barnas Turlag Andebu

Kom deg ut-dagen på Lageråkvisla
Kom deg ut-dagen på Lageråkvisla Foto: Line Hårklau

Søndag 14. februar blir oppstartsfesten til Barnas Turlag Andebu! Bli med på en vakker vinterdag med alt som hører med av bål, ski, aking, natursti med premier og besøk av turmaskoten Turbo! Oppstarten er et samarbeid mellom Tønsberg og Omegn Turistforening og Frivilligsentralen i Andebu.

Tønsberg og Omegn Turistforening (TOT) er i gang med en storstilt satsing på Barnas Turlag. Målet vårt er å opprette flere lokale grupper nært der du bor. I løpet av 2021 vi ldet dukke opp mange fler lokale Barnas Turlag i Tønsberg og Omegn.

Andebu er et viktig medlemsområde for TOT, og det er helt  naturlig at det skal eksistere et turlag for barneaktivitet akkurat her! I Barnas Turlag er hele barnefamilier på tur sammen med frivillige turledere. Ofte er turlederen en av foreldrene selv. Barnas Turlag Andebu skal drives av lokale frivillige som velger hvilke aktiviteter de har lyst til å gjennomføre med og for barna i området.

Om oppstartsfesten

Oppstartsfesten skjer søndag 14. februar på Gravdal gapahuk. Oppmøte/parkering skjer på Gravdal barnehage der man får utdelt svarskjema til en natursti med quizspørsmål som leder frem til gapahuken og bålet. Der kan svarark leveres inn, så vil Turbo trekke premier ca. kl 13.

Vi fyrer et godt og solid bål, og vi oppfordrer alle til å ta med noe godt å bite i til seg og sine. Bålet kan brukes til pølser, ostesmørbrød og lignende. Ta gjerne med en snyltekopp, så vanker det kaffe og kakao til store og små.

Dette er et arrangement som skjer for folk som bor i Andebu-området, og pga. smittehensyn kan vi ikke ha med deltakere fra andre steder som f.eks. Tønsberg, Færder o.l.

Påmelding og mer info finner du HER

Bli frivillig?

Tønsberg og Omegn Turistforening har en ressurs på kontoret som skal bistå de frivillige i alt de trenger hjelp til, og er særlig behjelpelig i oppstartsfasen. Vi jobber så godt vi kan for at det skal være morsomt, enkelt og givende å være frivillig hos oss. Om du er interessert i å ta initiativ til en tur eller to må du gjerne ta kontakt med Mats Kneppen på mats.kneppen@dnt.no eller 97173497.

Skrevet av Mats Kneppen 10. februar 2021