Barnas Turlag Andebu er i gang!

Oppstartsdagen på Gravdal gapahuk ble en vinterfest med bål, aking, glade folk, natursti og fine premier. Turbo kom på besøk fra skogen og bydde opp til sang og dans med barna.

Endelig fikk vi  startet aktiviteten i Barnas Turlag Andebu. Oppstartsdagen på Gravdal gapahuk lokket mellom 30 og 40 folk som trosset kalde temperaturer og kom seg ut i vinterskogen. 

Naturstien opp til bålområdet bydde på spennende spørsmål om dyrene i skogen og eventyrfortellinger. Alle barna fikk deltakerpremier og en kopp med kakao da de kom frem. 

Med oss hadde vi ved, varmt vann, kakao/kaffe, akebrett og musikk. Barna lekte fint på egenhånd i skog med aking og hissig fartskjøring i skiløypene!

Plutselig dukket Turbo Fjellrev opp fra skogholtet for å danse, synge og kose med barna. Noen var litt redde, men ble etterhvert gode busser med snille, morsomme Turbo.


Nå fortsetter turprogrammet i Barnas Turlag Andebu, og vi søker flere lokale frivillige som kan bidra med noe aktivitet. I tiden fremover er følgende aktiviteter planlagt:


Skrevet av Mats Kneppen 17. februar 2021