Klatringen starter opp på Husvik onsdag 13. april!

Er dere klare for klatring på Husvik igjen? Onsdag 13. april kl. 17.30 er det bare å møte opp og bli med!

Onsdagsklatring

Hver onsdag i sommerhalvåret, unntatt i skolens ferier, er det klatring for alle medlemmer på vårt klatrefelt Grusveggen ved Husvik. 

Fra klokken 17:30-19:00 for barn

Fra klokken 19:00-21:00 for ungdom og voksne

På grunn av stor pågang ber vi dere vennligst respektere disse klatretidene. Da vi har begrenset med utstyr til utlån ber vi dere følge reglene som våre klatreinstruktører gir dere. Klatrer du jevnlig hos oss må du investere i eget utstyr (sele, hjelm, taubrems).

Vi ber at alle som har lyst til å delta på våre onsdagsklatringer melder seg på under Turer/Aktiviteter, dette for at vi lettere skal få en oversikt over antall og alder på våre klatrere.

Adkomst

Fra Tønsberg kjør vei 510 Valløveien mot Husvik. Når du er forbi Kilden kino og kommer til første lyskryss, ta til høyre mot Husvik på 505 Presterødalleen. Fortsett på 509 Narverødveien. I rundkjøring følg skilt mot Jarlsø og kjør på Jarlsøveien. Når du kommer til sletten med åker på venstre side og bukt på høyre side. Kjør inn til venstre mot Winther Hansen (Mekonomen).NB: Kjør sakte!

Parker på første parkeringsplass til venstre. Ikke kjør opp mot byggene. Gå deretter til enden av parkeringsplassen (nordover) og opp ny vei ved hesteinnhegningen. På stien gå til høyre og inn i skogen. Følg liten sti mot nytt skilt, til høyre følger du sti til Grusveggen klatrefelt. Til venstre mot Hovedfeltet. Følg sti til høyre, gå gjennom porten på det hvite gjerdet. Gå grusveien ned til høyre. Deretter vil klatrefeltet åpenbare seg.

Vennligst, ikke gå utenom skiltet vei til og fra parkering og klatrefelt.

Skrevet av Anne-Lene Stulen 7. april 2016