Sjekk den forvandlingen

Vaffel til dyktige mennesker
Vaffel til dyktige mennesker Foto: Kathinka Weyns

Du vil ikke tro hvor mange kilo denne gjengen har fjernet, noe som ble tradisjonelt feiret med nystekte vafler med bringebærsyltetøy!

Det tok 5 personer hele 8 timer med 2 kantklippere, 2 motorsager, 1 håndsag, 1 trillebår, 2 raker og bra vær for å rydde opp i en delvis gjengrodd Darrebu søndag 3.juli. Høyt gress, småtrær, ugress og litt større trær ble klippet, saget, hugget og båret vekk. Hvor mange kilo denne gjengen har fjernet? Det kan dere bare tenke dere til, men det gikk noen mindre løvtrær, en kjempe stor gran, noen mindre gran og alskens meterhøye ugress.

Nå er det plass til benkene rundt hele hytta, du kan endelig sitte og lene ryggen mot veggen og nyte solen uansett himmelretning. Det har åpnet seg opp både utsikt og lys. Og ikke minst rundt utedo og vedskjul ble mye fjernet, så nå snurrer avtrekksviften på do uhindret. Vi antar lukten vil forbedre seg betraktelig fremover.

Det ble også gjort en kjempeinnsats inne på hytta, alt av sengetøy (laken, dyner og puter) er byttet om og hytta er vasket. Det blir mer dugnad utover høsten, har du lyst til å bidra så ta kontakt med kontoret vårt!

Gjennom hele søndagen kom det ofte turfolk innom Darrebu, mange med sine firbeinte venner. De skrøt av hvor pent det ble og vi kunne garantert ha solgt litt vafler denne dagen, men vaflene holdt vi for oss selv.

Se før- og etterbildene lenger ned.

FØR: Veien til utedo og vedskjul
FØR: Veien til utedo og vedskjul Foto: Kathinka Weyns
FØR: Sørsiden av Darrebu
FØR: Sørsiden av Darrebu Foto: Kathinka Victoria Weyns
ETTER: sørsiden, deilig å nyte varmen fra solen og nisten her
ETTER: sørsiden, deilig å nyte varmen fra solen og nisten her Foto: Kathinka Victoria Weyns
ETTER: ingen hinder på vei til utedo eller vedskjulet
ETTER: ingen hinder på vei til utedo eller vedskjulet Foto: Kathinka Victoria Weyns
UNDERVEIS: arbeidslaget i sving med sagene
UNDERVEIS: arbeidslaget i sving med sagene Foto: Kathinka Victoria Weyns
ETTER: lyst og luftig rundt Darrebu igjen
ETTER: lyst og luftig rundt Darrebu igjen Foto: Kathinka Victoria Weyns
ETTER: Darrebu, nå med utsikt
ETTER: Darrebu, nå med utsikt Foto: Kathinka Victoria Weyns
UNDERVEIS: en liten velfortjent rast
UNDERVEIS: en liten velfortjent rast Foto: Kathinka Victoria Weyns
Vaffelpressa ble satt i gang da dugnaden var ferdig for dagen (sånn nesten i alle fall) Foto: Kathinka Victoria Weyns
Har vi fått vår egen lille JA-BENK med utsikt nå på Darrebu?
Har vi fått vår egen lille JA-BENK med utsikt nå på Darrebu? Foto: Kathinka Victoria Weyns
Et siste vaffelbilde i solnedgang
Et siste vaffelbilde i solnedgang Foto: Kathinka Victoria Weyns