Vaffelsalg på tjønneberget i helgene

Kom innom oss på Tjønneberget for en vaffel og kaffe, det er åpent hver lørdag og søndag kl. 12-16.

Tjønneberget ligger fantastisk til med utsikt mot Færder Fyr og Verdens Ende. Bygningen var tidligere forsvarets eiendom og bemannet året rundt. I dag er hytta pusset opp og fremstår som en attraktiv perle i et flott turområde. Kort tur til nydelig sandstrand i lun bukt. Også mange spennende kriker og kroker og huler for barn.

Området rundt hytta er bratt med mange glatte svaberg, så det er viktig å ha fokus på sikkerhet!

Hytta er et samarbeidsprosjekt mellom Oslofjorden Friluftsråd og Tønsberg og Omegn Turistforening. Friluftsrådet står for overnattingen i første etasje mens Turistforeningen driver dagsutfartshytte i underetasjen.

Det er salg av vafler med tilbehør hver lørdag og søndag kl. 12-16 fra påske til ut september.

Skrevet av Anne-Lene Stulen 11. mai 2017