Siste kveldstur med Aktiv... før jul

Foto: Eivind Kjølsrød

Torsdag 6. desember avsluttet TOT Aktiv kveldsturene i 2018 med en tur i Borre. Til tross for litt regn og sludd i lufta stilte 10 glade TOT'ere opp på p-plassen ved båthavna i Borre klare for en kveldstur. 

Jan Ivar hadde funnet en fin rundtur som startet med at vi først gikk sørover langs sjøen mot Åsgårdstrand. Etter hvert svingte vi vestover, passerte Fjugstad gård, krysset Hortensveien ved Bakkenteigen og kom fram til Adaltjern. På de fine stiene i skogen rundt Adaltjern var det julestemning denne kvelden for her hadde snøen lagt seg på trærne. Da vi kom ned til stien ved sjøen igjen, ble det servert kaffe/te og en liten kanelsnurring som takk for turen.

Vel tilbake til bilene var vi enige om at vi hadde hatt en fin tur, og at det er supert at disse turene trekker oss ut i naturen også når det kan være fristende å bli inne.

Torsdag 17. januar begynner vi med kveldsturer, og da med truger på beina. Vi starter denne torsdagen på parkeringen på Gulli. Til de som ikke har prøvd å gå på tur med truger så kan det anbefales. Det er ikke vanskelig. Og har du ikke truger så har TOT-kontoret truger som lånes ut til våre turer.


Ref. Eivind Kjølsrød

Foto: Eivind Kjølsrød

Skrevet av Anne-Lene Stulen 11. desember 2018