GOD START PÅ TURÅRET 2019

Foto: Live H. Pedersen

Årets første tur for Turbo gikk til akebakken i Bruaåsen på Vear. Det var god plass til de frammøtte i akebakken, og rundt bålet samlet det seg til slutt omtrent 15 barn med medbrakte voksenpersoner. De grilla pølser på bålet, fulgte «blindeløypa» i skogen bak bålplassen (en snor strukket mellom trærne, som skulle følges «i blinde»), akte både fra midt i bakken og helt fra toppen eller prøvde Turbos egne miniski. Sola sto på hele dagen, slik at tjukke vinterdresser måtte åpnes og luer tas av i hvilepausene. Til og med en årstidsforvirra veps surra rundt oss et par ganger!

Denne gangen hadde Turbo tatt med noen deltakerpremier til de frammøtte barna, så etter loddtrekning ble det delt ut pannebånd, bøker om «Varden Steinar» og Barnas Turlag-krus. Og etter lengselsfullt å ha stått og sett på alle barn og voksne som moret seg i akebakken, fikk Turbo til slutt bli med på flere akseptable aketurer med futt i!! Weeeeee…!!! Etterpå smakte det godt med den beste tursjokoladen som finnes, som jo alle vet er Kvikk Lunsj!

Flere av de frammøtte hadde lite kjennskap til Barnas Turlag fra før, men så godt som alle sammen sa at de gjerne ville bli med Turbo på flere turer. Så da håper vi at vi sees igjen!

Skrevet av Anne-Lene Stulen 4. mars 2019