VÆR EN DEL AV FELLESKAPET!

Som frivillig i Tønsberg og Omegn Turistforening blir du med i et sosialt fellesskap og får mange nye, spennende opplevelser. Du kan selv velge hva du blir med på av aktiviteter. Vi har alt fra sti- og løypedugnader til aktivitetsarbeid. Tønsberg og Omegn Turistforening arrangerer mange store arrangementer gjennom året, og som frivillig kan du bli med på å planlegge og gjennomføre disse. Dette er blant annet arranmgementer som Turpass, Kom deg ut-dagen og Opptur.

Lyst til å bli med? Finn den eller de aktivitetene du synes virker spennende, og få naturopplevelser for livet!

For spørsmål kan vi kontaktes på mail: tonsberg@dnt.no eller på telefon: 33 31 58 26

Hyttedugnad

TOTs hytter må vedlikeholdes både utvendig og innvendig.  Det kan være arbeid som maling, vasking, veding reparasjoner, gjennomgang av sikkerhetsintstallasjoner og annet teknisk utstyr, rydding av skog og grøntområde osv.

Løypedugnad

TOTs stier og løyper må vedlikeholds jevnlig. Som frivillig bidrar du med rydding, merking og skilting, og du blir kjent med en hyggelig gjeng. Du vil få opplæringen som trengs for å gjøre jobben.

Vaffelvakt

På Trollsvannstua har vi behov for vaffelvakter på søndager. Det innebærer at du lager vaffelrøre, steker vafler, selger vafler og kaffe/saft, samtidig som du møter mange turglade og pratsomme mennesker i alle aldre.

Styrearbeid

Dette er aktiviteten for deg som ønsker å påvirke Tønsberg og Omegn Turistforenings framtid. I tillegg til å representere medlemmene, vil styrearbeid utfordre deg og styrke kompetansen din.

Turleder

Vi har mange dyktige turledere som besitter gode tur- og lederegenskaper. Som turleder vil dine oppgaver være å planlegge og å gjennomføre turer med høy kvalitet og trivselsfaktor. Våre turlederkurs er for deg som vil styrke dine kunnskaper og kompetanse i helt unike omgivelser.

Arrangement

I løpet av året arrangerer vi flere store arrangementer. Disse er svært populære og morsomme å være med på. Som frivillig vil du få være med på å planlegge og arrangere slike arrangementer, og du vil få klart definerte oppgaver.

Barnas Turlag

Som frivillig i Barnas Turlag bidrar du til at barna får det gøy på tur. Du vil kunne hjelpe til på alt fra nærturer til Kom deg ut-dagen, sammen med en ivrig gjeng frivillige.

DNT ung Tønsberg

Synes du det høres gøy ut å planlegge  turer og aktiviteter sammen med andre ungdommer, eller har du lyst til å bidra til å opprette nye ungdomsgrupper og nye tilbud?

Har du vært på dugnad og trenger kjøregodtgjørelse?
Da kan du laste ned skjemaet under, fylle det ut og levere det/sende det til vårt tursenter i Nedre Langgate 36.

Reiseregning:

Goder ved å være frivillig

Alle som påtar seg et verv i TOT kan låne følgende utstyr gratis:
kano, kajakk, transportpulk, barnepulk, telt, lavo, truger, turskøyter.

Alt utlån må avtales med kontoret på forhånd.

Har du lagt ut for noe på dugnad?
Da kan du laste ned skjemaet under, fylle det ut og levere det/sende det til vårt tursenter i Nedre Langgate 36.

Refusjonsbilag: ​​​​​​​

Retningslinjer og sikkerhet

Det er viktig å ta vare på sikkerheten for våre frivillige.
Følgende HMS dokument skal følges på arbeid på hytter og stier/løyper.

HMS dokument >>