Møt veggen med klatregruppA

Klatring for TOT medlemer
Klatring for TOT medlemer Foto: Kathinka Weyns

KLATRING UTE PÅ HUSVIK

Det er klatring i MessehallA hver onsdag utover vinteren.
For de minste barna (5 - 10år, 6 pers) er det prioritet mellom 17:30 og 18:15
For de litt større barna og ungdom (11 - 16år, 8 pers) er det prioritet mellom 18:15 og 19:00
Etter kl 19 og frem mot ca 21:00 er det fritt frem for alle (16+år, 12 pers)

Klatringen foregår i MessehallA stadionveien 12.  Alle endringer varsles på Facebook.

Barn sikres av foreldre/foresatte med godkjent sikringskort. Sikringskort skal være lett synlig festet til klatreselen.
Buldring krever ingen form for sikringskort.

Sikringskort

For å kunne sikre klatrere må du ha et sikringskort. For å få sikringskort må du bestå en sikringsprøve. Vi har instruktører og holder kurs som leder til denne prøven.
Ta kontakt med Øyvind Stigum Trøan på mail: oyvind.troan89@hotmail.com eller mobil:  98 00 32 78 (SMS) for informasjon.

Adkomst Husvik klatrefelt

Fra Tønsberg kjør vei 510 Valløveien mot Husvik. Når du er forbi Kilden kino og kommer til første lyskryss, ta til høyre mot Husvik på 505 Presterødalleen. Fortsett på 509 Narverødveien. I rundkjøring følg skilt mot Jarlsø og kjør på Jarlsøveien. Når du kommer til sletten med åker på venstre side og bukt på høyre side. Kjør inn til venstre mot Winther Hansen (Mekonomen).
NB: Kjør sakte!

Parker på første parkeringsplass til venstre. Ikke kjør opp mot byggene. Gå deretter til enden av parkeringsplassen (nordover) og opp ny vei ved hesteinnhegningen. På stien gå til høyre og inn i skogen. Følg liten sti mot nytt skilt, til høyre følger du sti til Grusveggen klatrefelt. Til venstre mot Hovedfeltet. Følg sti til høyre, gå gjennom porten på det hvite gjerdet. Gå grusveien ned til høyre. Deretter vil klatrefeltet åpenbare seg.

Vennligst, ikke gå utenom skiltet vei til og fra parkering og klatrefelt.
Dette er sti over privat område.

Medlemskap og registrering ved aktiviteter

Alle klatrere trenger medlemskap i DNT, samt årsmedlemskap for klatring som er satt til kr 400,- per person per år - ute og inne. Foreldre som kun skal sikre trenger ikke DNT-medlemskap, men gyldig NKF sikringskort.

For å reservere plass og registrere deg ved våre arrangementer må du gå inn på minidrett.no og søke opp kurs for de ulike partiene:
Barneklatring 4 - 9 år
Ungdomsklatring 10 - 16 år
Voksenklatring 16+ år
Det er kun klatrer som skal registreres her

Ved å være registrert på minidrett hjelper du oss på flere måter.
- Du er medlem i NIF og er dekket av deres forsikringer
- Du er medlem i NIF og vi får tildelt midler i henhold til antall medlemmer

Informasjon om oss

Du finner oss også på Facebook, https://www.facebook.com/totklatregruppa, vi har også en forum gruppe for klatreprat, https://www.facebook.com/groups/264031563683957.

Her legger vi fortløpende ut informasjon om endringer og andre tidspunkter for arrangementer på klatrevegg/buldrerom. Vi stiller med klatreledere ved våre aktiviteter og hjelper til med introduksjon av nye klatrere, men klatrere må sørge for egne sikrere.

Klatregruppens styre

Klatregruppen består av en gruppe frivillige som ved siden av styrearbeid, dugnadsarbeid, og tilrettelegging av klatreaktiviteter, sørger for å ønske velkommen til nye til klatregruppen. Vi står for sikkerhetsarbeid på klatre arrangement, og jobber for trygghet og trivsel for alle som klatrer eller ønsker å prøve det. Vår visjon er klatreglede for alle.

Vi trenger flere som vil bidra for å opprettholde dette tilbudet, vil du være med å bidra som frivillig meld din interesse. Ta kontakt med nestleder Svenn Salvesen, svenn@salvesens.net eller på telefon, 99 72 41 25.

Rabatt ved kjøp av utstyr

Klatregruppas medlemmer har fast rabatt hos http://klatresiden.no på 15% av alle veiledende priser.
Handler du på nett, bare skriv i informasjonsboksen at du er medlem i klatregruppa TOT.
Handler du i butikken må du bare huske å gi beskjed, så får du rabatt her også.

Alle medlemmer av DNT får også 15% rabatt hos https://www.fjellsport.no ved å oppgi rabattkoden FSDNT på nett.

Vi krever at barn og ungdom som klatrer hos oss er medlem av DNT og at de sikres av sine egne foresatte. Et sikringskort (topptaukort, led-kort eller brattkort) må kunne fremvises på forespørsel. Medlemmer av DNT kan låne gratis klatreutstyr som klatresele, klatrehjelm, taubrems og tau på våre arrangerte klatringer.

Klatring og buldring i Messehall A

I sommerhalvåret er vi i hovedsak ute på husvik, men kan flytte oss inn om været blir for ille.
Alle endringer varsles på Facebook.

Adkomst Messehall A

Parker ved den store parkeringsplassen sør for is-stadion.
Gå herfra nordover og ned til Messehall A som ligger øst for Maier arena (skøytebanen).
Du ser klatreveggen inn vinduene i søndre del av bygget.

Ny klatrevegg i MessehallA

Ingen kommende aktiviteter.