DET LIGGER I VÅR NATUR
Foto: Ola Njå Bertelsen

Som medlem i  DNT Tønsberg og Omegn får du en rekke rabatter og andre medlemsfordeler,  samtidig som du støtter foreningens tilretteleggingsarbeid med hytter, stier og løyper. Du støtter også Turistforeningens arbeid for å fremme friluftslivet blant barn og unge og for vern av natur og miljø.

Medlemsfordeler

Som medlem i DNT Tønsberg og Omegn får du rabatter på overnatting og mat på alle DNTs over 500 hytter over hele landet. Du får også en rekke andre lokale og nasjonale medlemsrabatter, samt DNTs årbok og magasinet Fjell og Vidde.

DNT TOs eget medlemsblad I FRILUFT  kommer ut 2 ganger i året  med turprogram og artikler. Det lønner seg å komme seg ut på tur!

Kontingent

DNT TO benytter de veiledende satsene i DNT. Andre lokalforeninger kan ha noe avvikende medlemssatser. Du vil automatisk bli medlem i lokalforeningen der du bor. Hvis du bor utenfor DNT TOs distrikt, men ønsker medlemskap i DNT TO, må du kontakte DNT sentralt evt DNT TO.

Se priser her >>  ​​​​​​​

Tursenter og utleie

Vi har et eget tursenter der du kan kjøpe DNTs standardnøkkel, kart, kartmapper, DNT lua, kompass og annet turutstyr. I tillegg har vi utleie av kajakk, kano, truger, pulker og turskøyter.

Kom gjerne innom vårt tursenter sentralt i Tønsberg for en hyggelig turprat. Du finner oss på brygga med inngang fra sjøsiden.

Mer om utstyrsleie

Rabattavtaler for medlemmer i DNT Tønsberg og Omegn:

DITT KLUBBHUS - SPORT 1 REVETAL

20% rabatt på alle varer i hele butikken

Klikk her for å skrive tekst.

SPORT 1 TOLVSRØD

20% rabatt på alle varer i butikken

OLYMPIA SPORT ​​​​​​​

20% rabatt på alle varer i hele butikken, med unntak Kajakk, sykkel, Garmin og allerede nedsatte varer.

KLATRESIDEN. NO

Som medlem av Fjellsportgruppa får du fra 15% rabatt på veiledende priser hos klatresiden.no i Larvik. Ved netthandel skriv: Klatregruppen i kommentarfeltet.

Høyt Under Taket
20% rabatt i butikken (gjelder ikke mat og drikke).
20% rabatt på inngangsbillett med og uten utstyr (NB! Gjelder ikke familiebilletten).
20% rabatt på klippekort.