BLI MEDLEM
DET LIGGER I VÅR NATUR
Foto: Ola Njå Bertelsen

Som medlem i  DNT Tønsberg og Omegn får du en rekke rabatter og andre medlemsfordeler,  samtidig som du støtter foreningens tilretteleggingsarbeid med hytter, stier og løyper. Du støtter også Turistforeningens arbeid for å fremme friluftslivet blant barn og unge og for vern av natur og miljø.    

Medlemsfordeler

Som medlem i DNT Tønsberg og Omegn får du rabatter på overnatting og mat på alle DNTs over 500 hytter over hele landet. Du får også en rekke andre lokale og nasjonale medlemsrabatter, samt DNTs årbok og magasinet Fjell og Vidde.

TOTs eget medlemsblad I FRILUFT  kommer ut 2 ganger i året  med turprogram og artikler. Det lønner seg å komme seg ut på tur!

Kontingent 

TOT benytter de veiledende satsene i DNT. Andre lokalforeninger kan ha noe avvikende medlemssatser. Du vil automatisk bli medlem i lokalforeningen der du bor. Hvis du bor utenfor TOTs distrikt, men ønsker medlemskap i TOT, må du kontakte TOT. 

Se priser her >>  ​​​​​​​

Butikk og utleie

Vi har en egen butikk der du kan kjøpe DNTs standardnøkkel, kart, kartmapper, DNT lua, kompass og annet turutstyr. I tillegg har vi utleie av kajakk, kano, truger, pulker og lavvo. 

Kom gjerne innom vårt kontor og butikk sentralt i Tønsberg for en hyggelig turprat. Du finner oss på brygga med inngang fra sjøsiden.

Mer om utstyrsleie

DITT KLUBBHUS - SPORT 1 REVETAL

Som medlem av DNT Tønsberg og Omegn får du minst 20% rabatt på alle varer i hele butikken.

KLATRESIDEN. NO

Som medlem av Fjellsportgruppa får du fra 15% rabatt på veiledende priser hos klatresiden.no i Larvik. Ved netthandel skriv: Klatregruppen i kommentarfeltet.OLYMPIA SPORT ​​​​​​​

Som medlem av DNT Tønsberg og Omegn får du minst 20% rabatt på alle varer i hele butikken, med unntak av puls/GPS klokker og EL-sykkel (10%). 


SPORT 1 TOLVSRØD

Som medlem av DNT Tønsberg og Omegn får du minst 20% rabatt på alle varer i butikken. 

Registrer deg her for å få din medlemsrabatt.

Evt kan dette gjøres i butikken.