DET LIGGER I VÅR NATUR
Foto: Ola Njå Bertelsen

Som medlem i Tønsberg og Omegn Turistforening får du en rekke rabatter og andre medlemsfordeler,  samtidig som du støtter foreningens tilretteleggingsarbeid med hytter, stier og løyper på Skrim. Du støtter også Turistforeningens arbeid for å fremme friluftslivet blant barn og unge og for vern av natur og miljø.

Medlemsfordeler

Som medlem i Tønsberg og Omegn Turistforening får du rabatter på overnatting og mat på alle DNTs over 500 hytter over hele landet. Du får også en rekke andre lokale og nasjonale medlemsrabatter, samt DNTs årbok og seks utgaver av magasinet Fjell og Vidde.

TOTs eget medlemsblad TOT'n  kommer ut 3 ganger i året  med turprogram og artikler. Det lønner seg å komme seg ut på tur!

Kontingent

TOT benytter de veiledende satsene i DNT. Andre lokalforeninger kan ha noe avvikende medlemssatser. Du vil automatisk bli medlem i lokalforeningen der du bor. Hvis du bor utenfor TOTs distrikt, men ønsker medlemskap i TOT, må du kontakte TOT.

Se alle medlemsfordelene og kontingentsatser for TOT

Butikk og utleie

Vi har en egen butikk der du kan kjøpe DNTs standardnøkkel, kart, kartmapper og annet turutstyr. I tillegg har vi utleie av kajakk, kano, truger,  pulker og lavvo.

Kom gjerne innom vårt kontor og butikk sentralt i Tønsberg for en hyggelig turprat. Du finner oss på brygga der vi deler inngangsdør med Tønsberg Havnevesen og Redningsselskapet.

Mer om utstyrsleie

Medlemsbevis på SMS

Få gyldig kvittering på ditt medlemskap tilsendt gratis på SMS.

Laster, vennligst vent...

SMS med ditt medlemsnummer har blitt sendt til .
Vi fant ikke mobilnummer i vårt medlemssystem. Vennligst opprett bruker på Min side for å legge inn mobilnummeret ditt, eller kontakt DNTs medlemsservice på medlem@dnt.no.
Beklager, det oppstod en teknisk feil. Vennligst prøv igjen senere, eller ta kontakt med medlemsservice på medlem@dnt.no dersom feilen vedvarer.
Du har sendt for mange SMS-forespørsler på kort tid! Vennligst vent en stund før du prøver igjen.

DITT KLUBBHUS - SPORT 1 REVETAL

Som medlem av Tønsberg og Omegn Turistforening får du minst 20% rabatt på alle varer i hele butikken».

KLATRESIDEN. NO

Som medlem av Klatregruppen i Tønsberg og Omegn Turistforening får du fra 15% rabatt på veiledende priser hos klatresiden.no i Larvik. Ved netthandel skriv: Klatregruppen i kommentarfeltet.