Det ligger i vår natur

Tønsberg og Omegn Turistforening (TOT) ble stiftet i 1906. Pr. 31.10.2016 har foreningen 5.310 medlemmer. Foreningen dekker kommunene Tønsberg, Tjøme, Nøtterøy, deler av Sandefjord (tidligere Andebu og Stokke kommune), Re og Lardal, samt fjellområdet Skrim. Vår visjon er å inspirere og tilrettelegge for et allsidig og miljøvennlig friluftsliv.

Organisasjon

TOT styres av en organisasjon som består av et styre og flere turgrupper. Oversikt over organisasjon og tillitsvalgte kan du finne på denne siden.

Kontakt oss

Her finner du adresse, åpningstider og kartutsnitt til vår butikk. Vi selger blant annet DNTs standardnøkkel, kart, kartmapper, lakenposer, pakksekker m.m.

Utstyrsutleie

Som medlem av TOT kan du leie en rekke utstyr. Lavvo, kano, kajakk, pulk m.m.

Medlemsblad

Vårt medlemsblad, TOTn, gis ut 2-3 ganger i året. Denne inneholder turreferater og kommende turprogram fra alle våre grupper. Tidligere versjoner kan du se på MinSide

Gi din støtte til DNT og vårt arbeid for natur og friluftsliv.

Tilknytt deg oss her

Brosjyre om TOT

Les vår informasjonsbrosjyre for å få et kort innblikk i hva vi i TOT har å tilby våre m